transfer domeniu

Transfer domeniu

Dacă îți dorești să transferi unul sau mai multe domenii ro de la un furnizor la altul, poți să faci acest lucru destul de simplu, printr-o procedură de obținere a Cheii de Autorizare a transferului.

Transfer domeniu: ce procedură trebuie să urmezi?

Accesează pagina www.rotld.ro/domadmin, secțiunea Domenii.ro – Administrare on-line și completează datele de autentificare. 

Urmează, apoi, generarea Cheii de Autorizare pentru Transfer la alt Registrar. Această cheie va fi trimisă de RoTLD pe adresa de email a deținătorului domeniului. 

Pentru a finaliza transferul, este suficient să ne trimiți Cheia de Autorizare și de aici încolo ne vom ocupa noi de toate 😊. Transferul domeniului nu va afecta în niciun fel funcționalitatea site-ului. 

De ce să îți înregistrezi/transferi domeniul la noi?

Suntem parteneri autorizați RoTLD pentru inregistrare domenii .RO (toate extensiile), iar pentru domeniile internaționale avem parteneriate cu EURID, OpenSRS si InternetBS. 

Costul unui domeniu.RO, la Hostgate, este de 7.99 euro pe an (atât pentru înregistrare, cât și dacă vrei să reînnoiești domeniul). Dacă dorești să îți transferi domeniul de la un alt furnizor la noi, te ajutăm cu acest lucru GRATUIT.  În cazul domeniilor internaționale, costul de transfer pornește de la 6.99 euro. 

Oferta HOSTGATE de înregistrare domenii web conține cele mai populare extensii pentru prezența și promovarea afacerilor online, la prețuri accesibile. În cazul în care dorești să achiziționezi mai multe domenii simultan, îți vom face o ofertă de preț mai mică – discount-uri considerabile, în funcție de numărul de domenii web pe care dorești să le înregistrezi sau transferi.

Printre avantajele cele mai importante de a avea domeniul la noi, menționăm:

  • prețuri competitive;
  • suport tehnic; 
  • înregistrarea domeniului se face pe numele clientului. Primești toate documentele justificative pentru domeniul/domeniile deținute;
  • rezervăm numele domeniului imediat ce ai plasat o comandă, pentru a ne asigura că nu va fi cumpărat de altcineva;
  • te ținem la curent cu informațiile privind starea domeniului, perioada de expirare etc.;
  • nu ai bătăi de cap la transferul domeniului, ne ocupăm noi de asta.

Trebuie să știi că transferul domeniului nu presupune, în mod automat, și transferul serviciului de găzduire. Totuși, dacă dorești să îți transferi contul la HOSTGATE, te asigurăm că vom efectua operațiunea de transfer a tuturor datelor tale în maximă siguranță, gratuit

Mai mult decât atât, îți oferim trei luni de găzduire gratuită, indiferent de pachetul ales.Ai neclarităţi? Suna-ne la 0376.448.228 sau scrie-ne la suport@hostgate.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *