constructie website

Știi cât de simplu e să-ți construiești singur propriul site?

Dacă îți dorești cu ardoare un website, dar nu ai mijloacele economice pentru a angaja un programator sau, pur și simplu, nu ai nevoie de un site foarte complicat, atunci soluția este simplă: Sitepad, un sitebuilder gratuit, ușor de utilizat chiar și de cei mai nepricepuți într-ale programării și „internetului”.

Ce avantaje îți oferă Sitepad – sitebuilder gratuit?

SitePad este un sitebuilder de tipul Drag&Drop, care include fiecare funcție de design de website pe care ți-ai putea-o dori: de la dimensiunile imaginilor și până la structura paragrafelor. Îți poți personaliza site-ul exact așa cum îți dorești. Sitepad publică pagini web statice (HTML, CSS, JS) pe domeniul tău, astfel încât site-ul tău să funcționeze mai rapid.

Este foarte eficient și simplu de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi tema (design-ul) preferată, să adaugi conținutul (texte, fotografii) și să dai click pe butonul de Publish. Simplu, nu?

Site-ul tău construit cu ajutorul SitePad este responsive. Adică, este compatibil și poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv sau browser. 

Peste 500 de teme din care să alegi

Site business? Blog? Restaurante sau site de travel? Indiferent de tipul de site pe care vrei să ți-l construiești, vei găsi tema potrivită. 

Ai numeroase opțiuni de design-uri moderne și îți pune la dispoziție funcții simple prin care să îți poți instala widget-uri (slider imagine/video ușor de utilizat, galerii de imagini, text îmbogățit, video, audio, casetă de servicii, Hărți Google și multe altele), glisor pentru imagini/video-uri sau butoanele pentru rețelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter ș.a). 

De asemenea, îți poți instala și un formular de contact prin care utilizatorii tăi să poată lua legătura cu tine. 

Dacă deții mai multe domenii, SitePad îți oferă posibilitatea de a instala teme diverse pe fiecare domeniu, fără a mai achiziționa un nou pachet de găzuire. 

Integrat cu cPanel 

Site-ul construit cu ajutorul sitebuilder-ului SitePad poate fi integrat cu mai multe panouri de control populare, precum: cPanel, Plesk, Directadmin, CentOS Web Panel, Interworx. Astfel, ți se permite accesul direct la SitePad din interiorul panoului de control. Nu vei avea nicio bătaie de cap în a adăuga detaliile domeniului, detaliile FTP etc.

Acum că ai site, descoperă oferta de găzduire Hostgate pentru el 😊

Conturile de găzduire sunt gândite pentru a se plia business-ului tău, indiferent de domeniul de activitate, astfel încât tu să beneficiezi de toate serviciile noastre la un cost cât mai mic. 

Îți oferim Reduceri substanțiale și oferte speciale de găzduire web, astfel:

–           25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;

–           33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

De asemenea, îți punem la dispoziție Servere VPS (pasul intermediar între hostingul shared și serverele dedicate, la prețuri considerabil mai mici), dar și Servere Dedicate, destinate celor care au nevoie de aplicații speciale. Serverele sunt oferite într-un centru de date ultramodern din București și dispun de ultimele tehnologii din domeniu. 

Mai multe informații despre serviciile noastre poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228.

Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

2 thoughts on “Știi cât de simplu e să-ți construiești singur propriul site?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *