site web

Site web | Cum să creşti imaginea afacerii tale şi în online

Orice afacere în 2022 trebuie să aibă ca prim lucru creare site web pe lista priorităţilor deoarece internetul este un mediu excelent pentru comercializarea companiei dumneavoastră.

Afacerile de toate tipurile, mari și mici, valorifică puterea platformelor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și Pinterest, pentru a-și extinde baza de clienți.

Problema cu cea mai mare parte a marketingului pe internet în zilele noastre este că este opac și nu implică activ clienții în mod inedit.

Cei mai mulți bloggeri nu se gândesc la crearea primului lor site de afaceri pentru că vor să se concentreze pe blogging.

Ei bine, asta este în regulă, dar realizarea unui site alături de blogul tău îți permite să faci tot felul de lucruri, cum ar fi să oferi servicii pentru ca oamenii să te angajeze sau să cumpere produse de la tine printr-un magazin online.

Acest lucru te poate ajuta la monetizarea blogului tău și la câștigarea de bani atât direct, cât și indirect (prin intermediul afiliaților).

5 elemente cheie de care trebuie să țineți cont atunci când construiți un site web

  • Aspecte vizuale: designul cuprinde elemente precum aspectul, culorile și contrastul.
  • Website Mobile-Friendliness. În prezent, oamenii navighează pe internet pe dispozitive mobile mai mult ca niciodată.
  • Navigare sensibilă.
  • Conținutul de calitate al site-ului web.
  • Securitatea.

Afacerea dumneavoastră mică are nevoie de un site web. Iată cum să construiți unul.

  • Crearea unui site web pentru o companie mică este esențială pentru a vă informa clienții, pentru a vă explica propunerea de valoare, pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii și pentru a stimula vânzările.
  • Pentru a crea un site web de companie, trebuie mai întâi să selectați un nume de domeniu și o găzduire web sigură. Apoi, optimizați site-ul dvs. web pentru a crește traficul și poziționarea în motoarele de căutare.
  • Mențineți un site web actualizat, care să fie compatibil cu dispozitivele mobile. Pentru a vă crește clasamentul în motoarele de căutare, asigurați-vă că viteza site-ului dvs. este adecvată.

Nu mai este posibil să conduci o afacere, chiar și una fizică, fără o prezență online.

Consumatorii folosesc internetul pentru orice, de la cercetarea produselor până la aflarea locației și a programului de lucru al unui magazin.

Chiar și un site simplu, bine conceput, vă poate oferi un avantaj în zona dvs. și, dacă aveți lucruri de vândut, site-ul dvs. vă poate deschide noi piețe și vă poate dezvolta rapid afacerea.

Software-ul de proiectare a site-urilor web a ajuns să fie simplu de utilizat pentru toată lumea.

Nu este nevoie să știți să programati pentru a crea un site web atractiv și eficient.

Indiferent de instrumentul pe care îl alegeți, trebuie doar să urmați câteva linii directoare și recomandări simple pentru a da site-ului dvs. web un aspect profesional, pentru a-l face ușor de localizat și pentru a vă prezenta organizația în cea mai bună lumină.

Elaborați-vă strategia de brand

Începeți prin a dezvolta o strategie de brand clară și coerentă, care va influența fiecare aspect al site-ului dvs. web, de la obiectivul general până la filozofia vizuală de orientare și tonul vocii.

Cumpără numele de domeniu

Unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui site web este numele de domeniu.

Este URL-ul pe care îl veți împărtăși cu clienții actuali și potențiali, precum și pe care îl veți face publicitate pe rețelele sociale.

Ca urmare, ar trebui să fie descriptiv și simplu de reținut și de completat.

Pentru a reduce la minimum neînțelegerile consumatorilor, încercați să îl păstrați scurt și să eliminați abrevierile, acronimele și cifrele.

Găzduire web

Fiecare site web are nevoie de o gazduire web, care este un server unde sunt păstrate toate datele sale pentru a fi accesibile publicului în orice moment.

Deoarece găzduirea de site web este probabil prea costisitoare pentru mica dumneavoastră afacere, va trebui să alegeți o gazdă externă

Aveți două opțiuni în funcție de situația dvs. financiară.

Alternativă mai puțin costisitoare, găzduirea web partajată, presupune partajarea unui server cu alte site-uri web.

Găzduirea web dedicată este mai scumpă, dar vă oferă propriul server privat și elimină necesitatea de a concura cu alte site-uri care ar putea să vă încetinească viteza.

Construiți-vă paginile

Un site web decent este mai mult decât o singură pagină.

Ar trebui să construiți mai multe pagini dedicate diferitelor părți ale afacerii dumneavoastră, cum ar fi un inventar complet al produselor sau serviciilor dumneavoastră sau o secțiune de blog pentru actualizări.

În ceea ce privește site-ul dvs. general, asigurați-vă că fiecare pagină susține obiectivul major al site-ului, are un scop clar și are un apel la acțiune (de exemplu, “aflați mai multe”, “înscrieți-vă”, “contactați-ne” sau “cumpărați domeniu“)

Testați și publicați site-ul.

Înainte de a vă declara site-ul live pe internet, asigurați-vă că acesta funcționează în toate browserele importante, inclusiv Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox, Safari și Chrome.

Verificați fiecare pagină și funcție în fiecare browser pentru a confirma că fotografiile sunt afișate, că legăturile sunt corespunzătoare și că formatul este fluid.

Acest lucru poate dura ceva timp, dar timpul pe care îl investiți acum vă va scuti de a primi în viitor plângeri din partea vizitatorilor care nu pot accesa anumite servicii.

De asemenea, asigurați-vă că site-ul dvs. arată bine pe dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele.

Această etapă nu trebuie ratată, deoarece Google și alte motoare de căutare au trecut la indexarea mobile-first.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *