domenii ro

Află care sunt avantajele deținerii unui domeniu parcat

La Hostgate, îți punem la dispoziție soluții complete de găzduire web pentru compania ta. Pachetul Basic și Starter de hosting îți oferă posibilitatea de a găzdui de la 5 până la 10 domenii, iar de la pachetul Business, în sus, poți găzdui un număr nelimitat de domenii. 

Astfel, ai posibilitatea, indiferent de pachetul convenabil pentru tine, să găzduiești și un domeniu parcat. 

Domeniu parcat: ce este și la ce îți folosește?

Putem defini un domeniu parcat astfel: un nume de domeniu care este înregistrat, dar care nu este conectat la un serviciu online, cum ar fi un site web sau găzduire de e-mail. Practic, este un domeniu pe care ți-l cumperi pentru scopuri viitoare și pe care „îl parchezi”. De obicei, atunci când cineva încearcă să acceseze un nume de domeniu parcat va da peste o pagină cu mesajul „This site can t be reached”.

Dar, un domeniu parcat poate trimite vizitatorul către pagina web a domeniului principal. În acest caz, domeniul parcat este denumit „domeniu alias” pentru domeniul principal.

Care sunt avantajele deținerii unui domeniu parcat?

Ca să te asiguri că numele de domeniu potrivit nu va fi cumpărat de altcineva. Alegerea unui nume de domeniu perfect e treabă grea. Atunci când ai găsit numele potrivit pentru site-ul tău, e de preferat să îl și achiziționezi. Chiar dacă nu intenționezi sau nu ai încă buget pentru a-ți face site-ul, poți parca domeniul pentru a-l folosi atunci când va fi momentul. Având în vedere importanța unui nume de domeniu bun, merită costul deținerii domeniului parcat până când site-ul este gata de lansare.

Pentru a-l utiliza ca „alias” al domeniului principal. Folosit ca „alias”, domeniul parcat va trimite către aceeași adresă IP precum domeniul principal. E un lucru obișnuit mai ales pentru companii să achiziționeze mai multe domenii parcate, cu o denumire asemănătoare domeniului principal, pe care să le folosească ca alia. În felul acesta, se asigură că și utilizatorii care nu au reținut întreaga denumire a domeniului, sau care l-au scris greșit, vor ajunge tot la ei. 

Pentru a-l vinde. Da. Sunt persoane inspirate care își cumpără mai multe domenii la un preț mic, pe care le revând pentru profit. Până la găsirea clientului, domeniul stă „parcat”.

Oferta noastră pentru domenii web

Noi îți oferim îti oferim posibilitatea înregistrare domenii la cele mai competitive prețuri de pe piață. Suntem parteneri autorizați RoTLD pentru domeniile .RO (toate extensiile), iar pentru domeniile internaționale avem parteneriate cu EURID, OpenSRS și InternetBS.

Costul unui domeniu.RO, la Hostgate, este de 7.99 euro pe an (atât pentru înregistrare, cât și dacă vrei să reînnoiești domeniul). Dacă dorești să îți transferi domeniul de la un alt furnizor la noi, te ajutăm cu acest lucru GRATUIT.  În cazul domeniilor internaționale, costul de transfer pornește de la 6.99 euro. Oferta HOSTGATE de înregistrare domenii web conține cele mai populare extensii pentru prezența și promovarea afacerilor online, la prețuri accesibile. În cazul în care dorești să achiziționezi mai multe domenii simultan, îți vom face o ofertă de preț mai mică – discount-uri considerabile, în funcție de numărul de domenii web pe care dorești să le înregistrezi sau transferi.

Leave a Reply